showen

Kontakt med Arenan

På arenornas hemsida finns instruktioner om vad som kan vara bra att tänka på under en Monster Jam show, vad som är tillåtet att ta med in, vad som gäller vid fotografering med mera.
Stockholm, Friends Arena: https://friendsarena.se/gastservice/

Vi rekommenderar

– Hörselskydd är rekommenderat. Det är av förklarliga skäl väldigt höga ljud på arenan under Monster Jam. När gigantiska monstertruckar sätter igång sina motorer är det bäst att skydda hörseln. Vi rekommenderar alla våra besökare att ha med sig öronproppar eller hörselskydd.

– Platserna på arenan – begränsat för din säkerhet. På grund av publikens säkerhet är platserna närmast arenagolvet och den specialbyggda tävlingsbanan av jord avstängda. Avspärrningarna har gjorts av säkerhetssynpunkt eftersom monstertruckarna hoppar och kör race. Detta får som följd att antalet biljetter som säljs är begränsat. Vi rekommenderar alltid våra intresserade besökare att säkra sina platser i god tid.

– Biljetter till Pit Party populära. Biljetterna med Pit Party, där besökarna får tillgång att gå ner på banan och träffa förarna innan showen, säljer väldigt ofta snabbt slut. Vi rekommenderar alltid besökare som är intresserade av just Pit Party att vara ute i god tid med att köpa Pit Pass. ***Observera att Pit Pass till Pit Party enbart kan köpas i samband med köp av showbiljett. Pit Pass kan inte läggas till i efterhand.

Kundservice på Ticnet

Här hittar du vanliga frågor och svar gällande frågor som rör Ticnet.
http://www.ticnet.se/help/customerservice.html?language=sv-se

Du kan också nå Ticnets kundtjänst på telefonnummer 077 170 70 70.