nyheter

Läs de senaste nyheterna om Monster Jam här

Förarna som kommer till Göteborg

Vi presenterar stolt listan över de förare som kommer till Göteborg för att göra upp i Battle Of The Cities. Vi ses i september!

Dennis Anderson – Grave Digger
Ryan Anderson – Son-uva Digger
George Balhan – Zombie
Alex Blackwell – Captain’s Curse
Colton Eichelberger – Max-D
Cynthia Gauthier – Monster Mutt Dalmatian
Todd LeDuc– Blue Thunder
Madusa – Madusa
Brianna Mahon – Scooby-Doo
Marc McDonald – El Toro Loco
Coty Saucier – Monster Energy

NU INTAR ORIGINALET SVERIGE 

Monster Jam News: den fyrfaldige vinnaren av Monster Jam World Finals, skaparen och ”The Original Grave Digger” Dennis Anderson kommer till Sverige.

I 35 år har Dennis Anderson ”The Original Grave Digger” tävlat med Monster Jam. Nu gör han för första gången någonsin entré i Sverige och kommer både till Ullevi den 17 september och Friends Arena den 12 november.

Större än att få se Dennis Anderson köra Grave Digger-trucken live i Sverige kan det nästan inte bli för ett äkta fan! Vi ses på Monster Jam 2016 – en garanterat fartfylld upplevelse!

FAKTA: DENNIS ANDERSON

– Från Norfolk, Virginia
– Skapare av en av Monster Jams mest folkkära Monster Jam-truckar, Grave Digger
– Tävlat i 35 år och vunnit Monster Jam World Finals fyra gånger
– Sverigeaktuell för första gången någonsin

Back on track 2016!

Back on track 2016! Monster Jam är för första gången sedan 2012 tillbaka i Göteborg. Den 17 september intar giganterna Nya Ullevi för att motta publikens förväntan och jubel. Förbered dig på en fullspäckad familjeshow med maximalt med adrenalin, spänning och riktigt stora monsterjamtruckar. Försäljningen startar inom kort!
Vill du redan nu veta mer? Följ oss på Facebook.com/MonsterJam eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du reda på allt du behöver veta för att hålla dig uppdaterad.

Vad händer under en Monster Jam show?

 

Vill du få bättre koll på vad som händer under en Monster Jam show? Spana in den här videon så får du en försmak av Monster Jam-truckar, Monster Jam Speedsters och Monster Jam ATVs.

Obs! Det kan ske ändringar när det gäller medverkande Monster Jam-truckar och förare.

Hur ser det ut inuti en Monster Jam-truck?

 

Har du någonsin undrat hur det ser ut inuti en Monster Jam-truck? Genom den här häftiga videon får du se hur det går till på riktigt!

Obs! Det kan ske ändringar när det gäller medverkande Monster Jam-truckar och förare.

Vad är en monstertruck?

Monster Jams monstertruckar är specialbyggda giganter som väger som minst 4,5 ton. De är cirka 3,40 meter höga och 3,70 meter breda med motorer från 2 000 hästkrafter.

Höjden på däcken är cirka 1,70 meter. Monstertruckarna kan komma upp i en hastighet på 145 km/timme. Monstertruckarna kan ta sig mer än 8 meter över marken i luftfärder på närmare 30 meter.

Följ oss på Facebook

Monster Jam Sverige finns på Facebook. Gilla oss gärna och dela om du tror att dina vänner också är intresserade av att följa Monster Jam.