Monster Jam featuring Race Of Champions 

Lördagen den 18 november på Friends Arena kommer svenska Monster Jam fans förutom att kunna se sina favoriter bland Monster Jams truckar så som Grave Digger®, Max-DTM och El Toro Loco®, även att kunna uppleva en uppgörelse mellan några av motorsportens giganter. Monster Jam gästas nämligen även i år av Race Of Champions som en del av Monster Jam® föreställningen i Stockholm 2017.

Även i år gästas Monster Jam av Race Of Champions med bland andra den flerfaldige världsmästaren i speedway Tony Rickardsson som under sin aktiva karriär körde hem sex individuella VM-titlar. Många minns säkert Tony Rickardssons medverkan i Let’s Dance som tog honom hela vägen till finalen. Inom de närmsta månaderna meddelas vilka de övriga toppförarna är som kommer till start i Race Of Champions på Friends Arena. Förväntningarna är höga och förarna är laddade.

Amatörer får chansen i ROC Factor

Dessutom kan svenska motorsportfans och amatörförare vara med i tävlingen ROC Factor för att få chansen att tävla mot världsklassförare i en elimineringsturnering. Några lyckliga fans kan också vinna en chans att åka med under tävlingen!

Vill du vara med och tävla om en plats i ROC Factor? Läs mer här! 

Fakta Race Of Champions (ROC)

Race Of Champions (ROC) är ett världsklassevenemang som samlar några av världens bästa förare från de stora motorsportserierna – inklusive Formel 1, World Rally, Le Mans, Nascar, IndyCar, Touring Cars och MotoGP – för en unik head-to-head tävling i identiska bilar för att se vem som egentligen är den snabbaste av dem alla. I över 25 år har ROC framgångsrikt varit värd i några av världens mest prestigefyllda arenor inklusive Londons förra Olympiastadium och Wembley Stadium, Beijings “Bird’s Nest” och Stade de France i Paris. I denna unika arenamiljö kan åskådarna se hela loppet från varje säte och njuta av denna motorsportsfest med några av världens bästa förare och bilar.

http://www.raceofchampions.com
http://www.raceofchampions.com/roc-factor/